Maak je samen met jouw klanten weerbaar voor de gevolgen van het coronavirus

Maak je samen met jouw klanten weerbaar voor de gevolgen van het coronavirus

Wat heb jij een heerlijk baan zeg! Geld verdienen terwijl jij in alle kalmte aan het knippen bent en sterke, soms te sterke verhalen deelt met de klanten. Herken je dit? Begrijp mij niet verkeerd, ik kan oprecht genieten van het knippen en het contact met klanten, maar in mijn beleving is het een romantische benadering van het werk en wordt de intensiteit van het van kappersvak structureel onderschat. 

Knippen en sterke verhalen delen gaat namelijk vaak gepaard met versleten ruggen, verzuurde knieën, kapperseczeem, tijdsdruk en een gedwongen amicaliteit. Daarbij komt kijken dat kappers op dit moment op economisch vlak, samen met de collega’s in de beautybranche, aan de frontlinie staan en één van de hardste klappen ontvangen van het coronavirus. Vanuit ons perspectief gaat het verder dan salons die moeten sluiten. Het gaat om ondernemers die hun levenswerk door hun vingers zien glippen, moeders en vaders die thuis komen te zitten, partners die overspannen op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging en het straatbeeld in dorpen en steden dat haar karakter verliest. 

SteunMijnSalon zet zich in voor deze salons. Dit door salons op individueel niveau te begeleiden naar extra inkomsten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat salons, klanten aan zich gebonden kunnen houden, zolang de zaken gesloten moeten blijven.

Een klant die wordt geraakt in het hart, is een klant die zal bijdragen aan het bestaan van jouw zaak. Wil jij jouw klanten raken? Laat ons jou daarin ondersteunen! Meld jij je aan? 

Partners