Wereldkleur omslagfoto

Wereldkleur

Lieve Klanten en vrienden van Wereldkleur

Allereerst hoop ik van harte dat het goed met jullie gaat en dat jullie genoten hebben van het mooie weer op Woningsdag en ik mis het persoonlijk contact ontzettend .
Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen , heeft de regering besloten dat wij voorlopig nog tot en met 20 mei gesloten moeten blijven .Ik heb ontzettend veel zin om jullie na deze datum weer van dienst te zijn .
Tot die tijd moeten we helaas het nog even zonder elkaar doen

De maatregelen hebben op ons kappers een zeer grote impact.Ik ben dan ook ontzettend blij met alle hartverwarmende reacties en steun die ik heb mogen ontvangen .Ik ben onder de indruk hoeveel fijne mensen ik ken die mij het beste gunnen. Het is gewoon overweldigend !

Hulp vragen vind ik lastig maar omdat zoveel mensen hebben aangegeven te willen helpen ( en de winkelsluiting toch wel zijn tol gaat eisen ) heb ik besloten DE ONLINE VOUCHER/WAARDEBON te introduceren. Zonder dat het U iets kost , helpt U mij deze uitdagende periode door . U krijgt het bedrag van de waarde/cadeaubon , in de vorm van korting op uw behandeling of producten weer terug .

Als U een voucher wilt kopen , vragen ik U de voucher in gedeelten in te leveren bij uw toekomstige behandeling tot max.20% van de waarde van de behandeling per keer .

Waarom in gedeelten inleveren niet in 1x ?
Als iedereen het volledige bedrag in 1x opneemt , loop ik het risico opnieuw te weinig omzet te maken om mijn kosten te kunnen betalen .De waardebon blijft wel onbeperkt geldig ! Dus U heeft alle tijd om uw geld om te zetten in korting .

Jullie kunnen mij heel erg helpen als ik afspraken inboek in mijn agenda , jullie vraag/ wens concreet te houden . Als je graag grote veranderingen met je haar wilt zowel met knippen als met kleuren , dit zo duidelijk mogelijk te formuleren, dan weet ik hoeveel tijd ik moet reserveren .

Natuurlijk wil ik heel graag weten hoe het met jullie gaat maar dat doe ik met alle betrokkenheid met jullie bij mij in de stoel . Zo hou ik de afspraak helder (en kan ik geen dubbele boekingen of jullie verkeerd begrijpen )
Komen we er niet via Wats app dan maak ik een bel-afspraak met jullie .
Ik ben gewend om met drukke agenda zoals Kerst-of grote vakantie agenda te werken , echter is dit geheel anders aangezien de datum van weer opstarten kan veranderen ,verwacht ik een run van aanmeldingen die ik zoveel mogelijk wil coördineren naar ieders wens .

Is de nood hoog en wilt u nu direct uw uitgroei bijwerken en durft U dit zelf te doen ? Bericht mij via Wats-app en ik zorg dat u een doe-het-zelf pakket op maat krijgt met handleiding . U kunt het pakketje bij mij ophalen of ik stuur het U toe , afrekenen doen we als ik weer werken mag .

Ik hoor heel graag van jullie
Hartverwarmende groet Astrid Wereldkleur

Recent verkochte vouchers

 • Astrid € 10
 • Nico € 100
 • Jet € 50
  Hellevoet is supporter van Wereldkleur!💕
 • Nikki € 10
  Xxx
 • Lisa € 20
 • Petra € 30
 • B.W. € 30
  Dag Astrid, goed idee hoor. Hoop snel dat alles weer mogelijk is. Heel veel succes !

Deel het met je vrienden

Koop je voucher en steun Wereldkleur

Partners