Het succes van Senait bij SteunMijnSalon

Het succes van Senait bij SteunMijnSalon

Senait is sinds vier maanden eigenaresse van kapsalon Luckie Look aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Senait maakte als nieuwe eigenaresse van een bestaande zaak, een ware kickstart. Een dagelijks een bezetting van minimaal 70% en een structurele groei in de aanwas van nieuwe klanten, werden al gauw regels in plaats van uitzonderingen. 

Tot teleurstelling bij Senait, heeft zij in het kader van de gezondheid van haar klanten, drie weken geleden haar zaak moeten sluiten. Ondanks Senait een buffer heeft opgebouwd en zich meteen heeft gemeld bij het loket van de overheid, heeft zij een beroep gedaan op SteunMijnSalon. Senait heeft met de verkoop van vouchers, binnen 24 uur, ruim anderhalf maand aan huur opgehaald en dat met nog in ieder geval 3 weken te gaan. 

Senait heeft zich aangemeld op SteunMijnSalon, omdat er veel onduidelijkheid heerst over het moment en het totaalbedrag aan ondersteuning vanuit de overheid, aldus Senait. Daarbij komt kijken dat niemand, ondanks de verlenging tot 28 april, weet hoelang de gevolgen van de coronavirus aanhouden.”Het platform werkt erg makkelijk, ik heb wekelijks de inkomsten op mijn rekening, alles wordt in principe voor me gedaan en heeft geeft mij weer aardig wat financiële ademruimte tot de salons weer open kunnen.”, stelt Senait. 

Hoe kom jij deze tijd door? Deel en praat mee met SteunMijnSalon

Partners